Om mig
Blückert massage & KBT samtal Örebro Hallsberg
Anette Blückert Blückert massage och KBT samtal Örebro Hallsberg

Om mig


Anette Blückert


Certifierad Massageterapeut, bindvävsmassör, lymfmassör, koppning, kognetiv beteendeterapeut (KBT– Terapeut)

Utbildad på Axelsons gymnastiska institut och KBT– Svealand (auktoriserad av kbt svealand)
Innehar F-Skatt

Min resa som massageterapeut!

Med en undersköteskeutbildning i ryggsäcken utbildade jag mig 1995 i Stockholm på Axelsons gymnastiska institut till massageterapeut där jag också läste till bindvävsmassör. Några år senare läste jag även koppning och till lymfmassör.

Sedan 1999 har jag egen praktik.

Från 2005 har jag jobbat heltid som massageterapeut. På fritiden är jag intresserad av att vara ute i naturen, hälsa och all slags träning som löpning, styrketräning, skidåkning, tennis, simning, cykling (Tävlingssimmade när jag var yngre) och golf.

Min massage är allt från en avslappnande skön massage till en djupgående massage där jag kommer ner i musklerna. Tanken är att dina problem kommer att vara underlättade när massagen är klar och du går hem från mig.

Min resa som beteendeterapeut!

Eftersom jag varit intresserad av människor och dess beetende i hela mitt liv så blev det självklart för mig att läsa till kognetiv beteendeterapeut.

I 26 år har jag nu jobbat med människor. I början såg jag mest: mår musklerna bra? Stretchar du? Går du på yoga osv! Med tiden så har jag lärt mig att läsa av kroppen. Mår inte ”huvudet” bra mår inte kroppen bra!

Vi alla behöver känna oss Behövda, Beröda och Bekräfftade!

Jag erbjuder psykoterapi (KBT) och stödsamtal.

Jag är medlem i beteendeterapeutiska föreningen och följer deras etiska regler. Jag tar kontinuerlig handledning för att säkerställa hög kvalite och kompetensutveckling!

 

Oro är den ränta vi får betala när vi lånar bekymmer ifrån morgondagen


När själen mår dåligt blir kroppen trött!!


Allting går och går det inte så går det ändå!

Kontakt


Telefon: 076-814 04 14

Email: bluckertanette@hotmail.comJag jobbar i Hallsberg Måndag och Torsdag. Tisdag, Onsdag och Fredag finns jag i Örebro.